GIRBAU WASMACHINES

MACHINES

Bent u op zoek naar professionele Girbau wasmachines?

Girbau, opgericht in 1960, is een wereldleider in uitgebreide professionele wasoplossingen voor de industriële, commerciële en verkoopsector, erkend om zijn hoge mate van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Girbau’s doel is om maximale waarde te creëren voor haar klanten, hen te ondersteunen bij hun professionele groei en zich aan te passen aan de gebieden waar het actief is.

Nabijheid, zorg voor het milieu en een focus op innovatie maakt Girbau een prima keuze wanneer u op zoek bent naar een professionele Girbau wasmachine en bent toegewijd om nu en in de toekomst de beste oplossingen te hebben voor de waswereld. Daarom kiest Automatic Industries en Rodus Professional graag voor een Girbau machine.

Girbau Wasmachines

Een Girbau professionele wasmachine voor diverse sectoren

  • Commercieel: voor kleine en middelgrote interne wasserijen (hotels, bejaardentehuizen, klinieken, sportscholen enzovoort).
  • Vended: voor selfservice wasserijen met als gemeenschappelijk doel het creëren van winstgevende bedrijven voor eigenaren en prettige plekken voor gebruikers.
  • Industrieel: gericht op grootschalige industriële wasserijen waarvoor Girbau zorgt voor de best mogelijke apparatuur, rationele linnen circulatiestromen, automatisering van processen, minimaal energieverbruik en zorg voor het milieu.
  • Diensten: Girbau verkoopt geen machines. Het verkoopt oplossingen. Het werk van deze divisie varieert van de traditionele essentiële rol, zoals after-sales services, tot baanbrekende nieuwe services (financiën, online service, ondersteuning en training, enz.).

Wilt u meer weten over professionele machines of in welke marksegmenten wij actief zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u vragen of hebt u interesse?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen en/of opmerkingen, of bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren welke machine de juiste keuze is? Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken graag naar uw situatie en u krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies.

    Contact