HOE VEILIG IS UW WASPROCES

SERVICE

Controleren van de mate van afdoding van bacteriën.

Omdat een goed verloop van het wasproces afhankelijk is van vele factoren, is het belangrijk regelmatig te meten hoe het gesteld is met die factoren. Hoe veilig is uw wasproces? Automatic Industries kijkt voor u naar de mate van afdoden van virussen tijdens het wasproces. Wij maken daarbij gebruik van bewezen DES-controllers onderzoeksmethoden van het CCD

DES-controllers van CCD is een bio indicator en is dé oplossing voor het bepalen en controleren van de mate van afdoding van bacteriën . In samenwerking met het “Institut für Hygiene der medizinischen Universität” in Lübeck (Duitsland) De productie is onderworpen aan een continue kwaliteits-en productcontrole op basis van de internationale norm DIN EN ISO 9001.

Hoe Veilig is uw wasproces
Testen op locatie

Uitvoering van de test op uw locatie

De uitvoering van de test wordt voor u door Automatic Industries uitgevoerd. De DES-controller wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van CCD Delft. De analyse vindt intern plaats volgens een vastgelegde procedure (deel van ISO 9001-2008). Bij aangetoonde aanwezigheid van bacteriën wordt er additioneel nog een bevestiging reactie uitgevoerd.

Automatic Industries begeleid en ondersteund u volledig om samen met u te komen tot een veilig verantwoord en schoon resultaat van uw was. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan snel contact met ons op.

Heeft u interesse in vuil- en vlekkenonderzoek op locatie?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina behoefte aan een CCD-test of vuil- en vlekkenonderzoek? Laat hieronder dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Ook als u behoefte heeft aan meer informatie kunt u ons contacten.

    Wassalon-automatic-industries