RUSTHUIZEN EN ZORGINSTELLINGEN

MARKTSEGMENTEN

Specifieke eisen voor rusthuizen en zorginstellingen!

Rusthuizen en zorginstellingen vragen om extra aandacht wanneer het aankomt op optimale kwaliteit en hygiëne. Allereerst is het goed voor het welzijn van de bewoners, maar ook verstandig met het oog op toekomstige certificering. De praktijk leert dat wasmachines gemiddeld zes keer per dag draaien. Dat kan op jaarbasis vele duizendenkilo ’s wasgoed zijn. Met huishoudmachines Ievert zoveel was verwerken vaak problemen op. Industriële machines zijn hiertegen wei opgewassen. Een keuze voor een industriële wasmachine is een duurzame keuze die op ten duur ook voordelig is voor uw portemonnee.

Enkele specifieke eisen:

  • Hygiëne en voorkoming van de “nosocomiale” infectie
  • rentabiliteit
  • beschermingen van de textiel en kleding

Met meer dan 60 jaar ervaring, helpen we U om de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad toe te passen met oog op uw budget en efficiëntie. Samen met Girbau, wereldleider in wasserijmachines, bieden we oplossingen op maat voor elke instelling. Wij hebben oplossingen op maat voor elke type van instellingen. Bekijk daarom onze brochure.

Heeft u vragen of hebt u interesse?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen en/of opmerkingen, of bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren naar de mogelijkheden van een wassalon inclusief goede industriële wasmachines, drogers en betaalsystemen? Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken graag naar uw situatie en u krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies.

    Contact