GEMEENZAME WASSERIJ FLATGEBOUW

MARKTSEGMENTEN

Genieten van voordelen industriële uitrusting!

Hebt U al gedacht aan de voordelen waarover U zou beschikken dankzij een gemeenzame wasserij in uw flatgebouw? Ge zoudt kunnen genieten van de voordelen van een industriële uitrusting (economisch voordelig, langere duur in gebruik, grotere werking van wassen en drogen. Geef minder tijd aan de was van uw linnen en vergeet de bezwaren van huiselijke wasmachines.

Bovendien is een gemeenzame wasserij in uw flatgebouw met industriële wasmachines en drogers een duurzame oplossing doordat mensen geen wasvoorziening in hun eigen flat hoeven te hebben. Kortom, een win-win situatie voor alle partijen.

Heeft u vragen of hebt u interesse?

Elke beheerder van een camping weet dat beschikken over een goed kit voor wassen een van de meest gegeerde diensten is van de klanten. Automatic Industries laat aan uw klanten toe over een gemakkelijk te gebruiken automatische wasserij te beschikken met industriële wasmachines en drogers. Rentabel dankzij minimaal energie verbruik en zijn eenvoudig onderhoud geeft U de mogelijkheid daarbij nog een interne wasserij te plaatsen om het linnen van het restaurant, de bungalows, de handdoeken van het zwembad, het sauna, het gymnasium enz… te behandelen

    Contact